Kleine, rustige camping aan de kust in Walcheren

 

 

Kamperen op grote plaatsen, gezinnen met kleine kinderen kunnen kamperen met zicht op de speeltuin.

De kleine camping is ideaal voor iedereen die waarde hecht aan rust, ruimte en een gemoedelijke sfeer. Voor gezinnen met kleine kinderen zijn er grote plaatsen bij het speelveld.

De hagen geven je net dat extra stukje privacy! Je kunt dus met je ogen dicht genieten van de Zeeuwse zon 😉. Een enkele plaats heeft nog mooi, weids uitzicht over het land.

De boerderijcamping ligt aan het einde van onze eigen doodlopende weg, prachtig ingebed in het typisch Zeeuwse landschap. Een ideale, kindvriendelijke camping voor gezinnen met kleine kinderen!

∼ De ruime kampeerplaatsen en de prettige sfeer worden zeer gewaardeerd door onze gasten. ∼

Goede sanitaire voorzieningen.

Schoon en verzorgd sanitair vinden ook wij erg belangrijk.

Daarom voeren wij dagelijks zelf meerdere schoonmaakrondes uit. Toiletpapier en handzeep zijn altijd aanwezig en de nieuwe douches kunnen verwarmd worden.

De gewaarde ruime buitendouche, in een afsluitbare privéruimte – én uiteraard met warm water – wordt graag gebruikt door jong en oud!

 

Tip: Het is mogelijk om privé sanitair te huren.

Kindvriendelijke camping

  • Wil je met je gezin kamperen op een grote kampeerplaats?
  • Op een rustige, kindvriendelijke camping met leuke activiteiten?
  • Nabij het strand, de zee en op 2 km het Veerse Bos en een Pannenkoek- en Speelboerderij?

Dan lijkt het erop dat je je vakantiebestemming gevonden hebt.

  •  Wil je ook graag zicht kunnen houden op je kleine kinderen?

Laat het ons maar weten, we houden dan rekening met een plaats bij het speelveld.

Activiteiten, boerderijbeleving, dieren

Lees alles over buitenspelen, boerderijbeleving en natuurbeleving op de camping, over de pony’s, de kippen, knutselen, de speeltoestellen en meer op de pagina Kamperen met kinderen.

Kleine camping in een groene, landelijke omgeving

In de landelijke omgeving zijn veel leuke uitjes mogelijk voor jong en oud(er). De fantastische fietsomgeving met vele diverse fietsroutes brengen je naar de mooiste plaatsen. Veere, Vrouwenpolder, Middelburg, Oostkapelle, Zoutelande en Domburg liggen net als strand en Veerse Bos op fietsafstand.

Alles op de fiets…

Laat de auto gerust staan. Want ook al kampeer je op een rustig en fraai landelijk gelegen plattelandscamping, toch kun je de boodschappen gemakkelijk op de fiets doen. Dankzij een fijne supermarkt, 4 boerderijwinkels, een fietsenwinkel, bouwmarkt en een campingshop binnen een straal van 3,5 kilometer.

 

∼ Wist je al dat Serooskerke een fijn buitenzwembad heeft met een leuk verhaal? H

Het heet niet voor niets “De Goudvijver” …  ∼

Bezoek ook de Zeeuwse Eilanden Noord-Beveland en Schouwen-Duiveland

Wil je niet alleen Walcheren maar ook eens andere Zeeuwse Eilanden in Zeeland bezoeken? Dan is de camping je ideale thuisbasis. Kies voor het pondje Veere-Kamperland of fiets over de Veerse Gatdam, beide op 5 km. Fiets rondom het Veerse Meer, naar Zierikzee, de stormvloedkering, de Zeelandbrug, de Deltawerken of Nationaal Park de Oosterschelde. En maak vooral ook even een smakelijke tussenstop bij Proef Zeeland bij Neeltje Jans

∼  Elke maand bieden we een nieuw magazine aan boordevol informatie, tips en inspiratie over Walcheren en de Bevelanden.

Uitstapjes, markten, natuur, strand

We voorzien je van informatie over markten, evenementen, boerderijfairs, natuur, strand etc. Met alle plezier helpen we je zo op weg voor je welverdiende kampeervakantie in Zeeland!

ANWB Erkende Kleine camping en In Het Groen

Wij zijn aangesloten bij In Het Groen ( tot juni 2021 was dit Vekabo)  en je vindt ons bij ANWB erkende kleine campings.