Kamperen in Walcheren op een kleine camping aan de kust.

Grote kampeerplaatsen, schoon sanitair, mooie fietsomgeving, kindvriendelijk, dichtbij strand, zee en kust van Walcheren, natuur, biodiversiteit …

Heggetjes geven je nét dat extra stukje privacy; om even – héél stilletjes – te genieten van de Zeeuwse zon😉! Een enkele plaats heeft nog mooi, weids uitzicht over het land. En de auto mag ook vakantie vieren… lees maar verder …

De kleinschalige camping in het veelzijdige Walcheren is ideaal voor iedereen die rust, ruimte en een gemoedelijke sfeer kan waarderen. Gelegen aan het einde van onze eigen toegangsweg, uitkomend op een rustig binnenweg is het ook een héle fijne speelplek voor gezinnen met kleine kinderen.

∼ Geniet samen met ons van ons prachtige plekje in het typische Zeeuwse landschap. ∼

 

Streekeigen natuur en biodiversiteit op de camping.

Met plezier zorgen we op erf, camping en in het akkerbouwbedrijf voor een grotere biodiversiteit en meer inheemse, streekeigen natuur met bloemrijke planten en struiken.

Ook de maai- en snoeiwerkzaamheden passen we daarop zo veel mogelijk aan. Uiteraard worden de kampeerplaatsen wel regelmatig gemaaid. Op sommige plekjes laten we bewust de natuur iets meer zijn gang gaan. En dat zorgt dan weer voor leuke verrassingen en leuke gesprekken met onze gasten. Geniet maar mee!

Goede sanitaire voorzieningen.

Schoon en goed verzorgd sanitair.

Dat vinden we belangrijk. Daarom maken we dagelijks meerdere keren het sanitair schoon. Toiletpapier en handzeep zijn aanwezig en de nieuwe douches kunnen verwarmd worden.

De gewaarde ruime buitendouche, in een afsluitbare privéruimte – én uiteraard met warm water – wordt graag gebruikt door jong en oud!

 

Het is ook mogelijk om privé sanitair te huren.

Kindvriendelijk, boerderijbeleving, dieren …

Een leuke boerderijcamping voor gezinnen!

Langs een speelveld kampeer je met zicht op de kleinste kinderen, zo vinden ze al snel nieuwe vriendjes. En kun jij ze in het oog houden vanaf je stoel op je kampeerplaats.  

∼ Er is géén animatieteam, maar we organiseren wél zelf verschillende leuke activiteiten in de schoolvakanties! ∼

Zee en verschillende stranden vind je op 5 km. Een leuke Pannenkoek-/ Speelboerderij en het Veerse Bos ligt op 2 km. Op de camping én in de omgeving is genoeg te beleven. En natuurlijk er is ook tijd voor de broodnodige rustmomentjes.

Lees alles over buitenspelen, speeltuin, activiteiten, boerderijbeleving, natuurbeleving, over de dieren; pony’s en kippen, knutselen en meer …

Walcheren; mooie, veelzijdige omgeving en natuur.

Uitstapjes voor elke leeftijd, mooie stranddagen, fietsen en wandelen in de natuur, terrassen en restaurants.

Met vele gevarieerde, goede fietsroutes en wandelroutes ontdek je het veelzijdige Walcheren. VeereVrouwenpolderMiddelburgOostkapelle, Zoutelande en Domburg liggen, net als Neeltjes Jans en de stormvloedkering op fietsafstand.

Overal heen op de fiets…

… want ook een supermarkt, 4 boerderijwinkels, fietsenwinkel, bouwmarkt en een campingshop vind je binnen 3,5 km. van de camping.  

Markten, evenementen, natuur, strand, musea

Folders, flyers, fietsroutes en wandelroutes liggen al voor je klaar. Elke maand ontvang je een nieuw magazine boordevol informatie, tips en inspiratie over Walcheren en de Bevelanden.

∼ Met alle plezier helpen we je op weg voor je welverdiende kampeervakantie in het mooie Walcheren.