Kleine camping; kleinschalige & rustig kamperen in Walcheren

Al in 1980 begonnen onze (schoon)ouders de minicamping. Net als alle Zeeuwse kleinschalige campings  starten zij met 3 kampeerplaatsen. Dat was dus echt een kleine boeren camping! De camping hoort ook nu nog steeds bij een actief akkerbouwbedrijf. 

De boerderijcamping, sinds 2018 met 25 plaatsen, ligt fraai en rustig in het Zeeuwse landschap, op slechts 5 km. van strand en zee.  Gelegen aan het einde van onze eigen doodlopende weg, uitkomend op een rustig binnenweg is het ook een héle fijne speelplek voor gezinnen met kleine kinderen!

Dankzij de kleinschaligheid is de sfeer op onze plattelandscamping bijzonder prettig en gemoedelijk. Dit wordt gewaardeerd door onze gasten. ∼

 

Er zijn beschutte plaatsen, meer open plaatsen en nog een enkele staanplaats heeft fraai uitzicht over het platteland. Alle kampeerplaatsen zijn altijd goed bereikbaar over de brede, verharde paden.  En de hagen en heggetjes geven je net wat extra privacy! Zo kun je even ongezien genieten van de Zeeuwse zon met je ogen dicht 😉 .

Kindvriendelijke camping

  • Wil je met je gezin kamperen op een grote kampeerplaats?
  • Op een rustige, kindvriendelijke camping met leuke activiteiten?
  • Nabij het strand, de zee en op 2 km het Veerse Bos en een Pannenkoek- en Speelboerderij?

Dan lijkt het erop dat je je vakantiebestemming gevonden hebt.

  •  Wil je ook graag zicht kunnen houden op je kleine kinderen?

Laat het ons maar weten, we houden dan rekening met een plaats bij het speelveld.

Activiteiten, boerderijbeleving, dieren

Lees alles over buitenspelen, boerderijbeleving en natuurbeleving op de camping, over de pony’s, de kippen, knutselen, de speeltoestellen en meer op de pagina Kamperen met kinderen.

Schoon sanitair

Schoon en verzorgd sanitair vinden ook wij heel belangrijk.  Daarom verzorgen we dagelijks meerdere schoonmaakrondes. En dat wordt enorm gewaardeerd door onze gasten. Toiletpapier en handzeep zijn ook aanwezig. De nieuwe douches kunnen verwarmd worden.

  • Het is mogelijk om privésanitair te huren;
  • Nieuw sinds 2021; een ruime, warme privé-buitendouche.

Kleine camping in een groene, landelijke omgeving

In de landelijke omgeving zijn veel leuke uitjes mogelijk voor jong en oud(er). De fantastische fietsomgeving met vele diverse fietsroutes brengen je naar de mooiste plaatsen. Veere, Vrouwenpolder, Middelburg, Oostkapelle, Zoutelande en Domburg liggen net als strand en Veerse Bos op fietsafstand.

Alles op de fiets…

Laat de auto gerust staan. Want ook al kampeer je op een rustig en fraai landelijk gelegen plattelandscamping, toch kun je de boodschappen gemakkelijk op de fiets doen. Dankzij een fijne supermarkt, 4 boerderijwinkels, een fietsenwinkel, bouwmarkt en een campingshop binnen een straal van 3,5 kilometer.

 

∼ Wist je al dat Serooskerke een fijn buitenzwembad heeft met een leuk verhaal? H

Het heet niet voor niets “De Goudvijver” …  ∼

Bezoek ook de Zeeuwse Eilanden Noord-Beveland en Schouwen-Duiveland

Wil je niet alleen Walcheren maar ook eens andere Zeeuwse Eilanden in Zeeland bezoeken? Dan is de camping je ideale thuisbasis. Kies voor het pondje Veere-Kamperland of fiets over de Veerse Gatdam, beide op 5 km. Fiets rondom het Veerse Meer, naar Zierikzee, de stormvloedkering, de Zeelandbrug, de Deltawerken of Nationaal Park de Oosterschelde. En maak vooral ook even een smakelijke tussenstop bij Proef Zeeland bij Neeltje Jans

∼  Elke maand bieden we een nieuw magazine aan boordevol informatie, tips en inspiratie over Walcheren en de Bevelanden.

Uitstapjes, markten, natuur, strand

We voorzien je van informatie over markten, evenementen, boerderijfairs, natuur, strand etc. Met alle plezier helpen we je zo op weg voor je welverdiende kampeervakantie in Zeeland!

ANWB Erkende Kleine camping en In Het Groen

Wij zijn aangesloten bij In Het Groen ( tot juni 2021 was dit Vekabo)  en je vindt ons bij ANWB erkende kleine campings.