Hondvriendelijke kleine camping in Walcheren – Zeeland

Op de hondvriendelijke minicamping Gideonse kun je samen met je hond terecht voor een kampeervakantie.  Je kunt heerlijk wandelen langs de kust, strand en zee (op 5 km) en in het Veerse bos op 2 km.

Als je komt kamperen met je hond dan ben je van harte welkom op onze  boerderijcamping. Maar er zijn wel een paar regels voor kamperen met je hond;

  • maximaal 2 honden per kampeerplaats
  • je hond blaft niet;
  • je hond veroorzaakt op geen enkele manier overlast of ergernis voor andere kampeerders;
  • je hond is altijd aangelijnd, ook op ons erf en in onze eigen weg;
  • je hond loopt niet tussen onze (rand)beplanting en ook niet op ons land;
  • ruim ontlasting van jou hond direct op;
  • de hond is niet welkom in het toiletgebouw;
  • de hond blijft niet alleen achter op de camping.

Met de hond naar het strand in Walcheren

 

∼ Samen met je hond genieten van een heerlijke wandeling op een van de mooiste, breedste en schoonste stranden van Nederland! ∼

 

Op 5 km. van onze camping kun je op het strand van Vrouwenpolder voor een strandwandeling met je hond.

Het strand en de hondvriendelijke strandpaviljoens van Vrouwenpolder zijn zeer goed bereikbaar. En er is voldoende parkeergelegendheid voor auto en fiets. Kijk op de website van DOGGYDATING voor meer informatie, een overzichtskaart van de overgangen, parkeerterreinenkaart en strandpaviljoens.

Bij de strandpaviljoens staat een bak met vers water klaar voor je viervoeter.

Wandelen met de hond in het  Veerse Bos.

Op 1,2 km. van de camping is een ingang naar het Veerse Bos. Er is een kleine parkeerplaats voor de auto.  Hier wandel je over de bospaden langs het water van de Veerse Kreek. Er staan verschillende bankjes langs de paden. Je kunt er een mooie rondwandeling maken met je (aangelijnde)  hond. Een slingerende tocht over water, langs kreken, rietland en door het rijke oude Veerse Bos met al zijn bewoners. Op het boswachterspad in Veere valt genoeg te zien en beleven.

Boswachterspad Veerse Bos

Wandelend langs de oevers van de grote kreek loop je bijna in het water. Ondertussen kijk je uit op de zeedijk en loop je langs tientallen vogels. Beklim de metershoge stoel langs de kreek en geniet in alle rust van het prachtige uitzicht over het water. Even verderop vind je een drijvende brug waarmee je zelf over water kunt lopen.

Kijk voor de route en meer informatie op:  Boswachterpad Veere

 

Met de hond in natuurgebied Staatsbosbeheer in Walcheren

In bijna alle natuurgebieden van Staatsbosbeheer zijn honden welkom, maar wel aan de lijn. De algemene regel is: honden zijn welkom, maar wel aangelijnd. Er zijn een paar uitzonderingen, zoals gebieden waar grazers lopen; daar zijn honden niet toegestaan.

Kijk altijd op de borden bij de toegang van het gebied.

 

Honden los in het bos

Er zijn ook een aantal wandelroutes en locaties waar honden los mogen. Met ‘los’ wordt bedoeld  ‘zonder riem’, maar wel onder appèl; als baas moet je elk moment kunnen ingrijpen.

 

 

 

 

Alles wat je nodig hebt voor je hond vind je in Serooskerke.

Bij Meulenberg Diervoeder in Serooskerke kun je terecht voor alles wat je nodig kunt hebben voor je hond. De dierenspeciaalzaak vind je op 1,5 km  van onze camping.