Hondvriendelijke kleine camping nabij de kust van Walcheren

Je vriendelijke hond is welkom en mag mee kamperen op onze minicamping in Walcheren.  Wandel vele kilometers met je hond langs de kust en over de stranden met mooie strandpaviljoens.  Zwemmen in de zee kan al op 5 km van de camping.  Of ga wandelen met je hond in het Veerse bos met de Veerse Kreken, op 2 km. van de camping.

Voor een fijn verblijf voor iedereen willen we wel dat je je hond aanlijnt op ons terrein en dat je trouwe viervoeter geen overlast geeft voor de andere gasten.

 

Verderop op deze pagina lees je:
  • Info over losloopgebieden op de stranden van Vrouwenpolder (op 5km) ;
  • Info over wandelen met de hond in het Veerse Bos ( op 2 km);
  • Info over losloopgebieden op andere stranden;
  • Info over losloopgebieden in natuurgebieden;
  • En lees je waar je een mooie dierenwinkel vind op 1,5 km van de camping.

Graag een ruime kampeerplaats, een beetje: “uit de loop”.

Deze vraag krijgen we nog al eens te horen van kampeerders die komen kamperen met de hond.

Je mag op alle kampeerplaats kamperen met de hond. Maar ….zoek je een grote kampeerplaats met heggetjes in het voor- of na-seizoen, een beetje “uit de loop” en buitenom de schoolvakanties?

Kijk dan eens naar de prachtig gelegen, ruime, door hagen gescheiden plaatsen 11, 12, 13, 14, 15 of 26 en de op het zuiden gelegen plaatsen 10 en 11.  Deze plaatsen zijn voor echtparen en stellen te boeken in de rustige periodes buitenom de schoolvakanties. Bij online boeken kun je deze plaatsen reserveren via het keuzescherm: Ruime kampeerplaats laagseizoen.

Voor vervoer van je spullen kun je gebruik maken van een bolderkar. Kijk voor een overzicht van de plaatsen eens op de Plattegrond  van de camping.

En mocht er al eens een keer buitenom de schoolvakanties enkele dagen een gezinnetje met kleine kindjes komen kamperen, dan zijn dit ook, net als jij, de échte rustzoekers die bewust kiezen voor een rustige vakantie op een kleine camping. Bij het indelen van de plaatsen houden we daar rekening mee.

Boswachterspad Veerse Bos

Op 1,2 km. van de camping, aan de Snouck Hurgronjeweg, is een ingang naar het Veerse Bos. Er is een kleine parkeerplaats voor de auto aan de Snouck Hurgronjeweg. Of parkeer op Parkeerplaats Het Veerse Gat, Landschuurweg 5, 4351 RR Veere. (3,7 km)

Hier wandel je over de bospaden langs het water van de Veerse Kreek. Je kunt er een mooie rondwandeling maken met je (aangelijnde)  hond. Er is onder andere een drijvende brug waarop je zelf over water kunt lopen. En op de route is een touwbrug, maar is dit te spannend voor je hond dan kun je ook rond lopen. Een overzichtspaneel van de paden en routes vind je bij de ingangen van het Veerse bos.

Kijk voor meer info op:  Met de hond naar het Veerse Bos.

Wandelen op het hondenstrand in Vrouwenpolder

Met je hond kamperen en genieten van een strandwandeling op de mooiste, breedste en schoonste stranden van Nederland! Op 5 km van onze camping.

Het hondenstrand van Vrouwenpolder is heel goed bereikbaar over de duinovergang “Breezand”.

Bij elke duinovergang vind je informatie over de stranden. ∼

 

Strandovergang Breezand in Vrouwenpolder is goed bereikbaar;

Neem de afslag Vrouwenpolder en volg de borden “strand” en bungalowpark “Breezand”. Onderaan de duinen is een grote parkeerplaats met het adres:   Strand Vrouwenpolder 60, 4354XZ Vrouwenpolder.

Vanaf maart tot oktober €12,00 euro per dag of €2,40 euro per uur, van eind oktober tot begin maart is het parkeren gratis.

Op deze strandovergang vind je een strandpaviljoen, toiletten en er zijn loopplanken.

Losloopgebieden.

Wat is er nu fijner dan wandelen met je loslopende hond! Voor losloopgebieden op andere stranden en in natuurgebieden verwijzen we je graag naar de mooie en complete website van Doggie Dating:

Met de hond bij Staatsbosbeheer Walcheren

Honden los op Walcheren, Noord-Beveland en Zuid-Beveland

In de gebieden van Staatsbosbeheer zijn honden aangelijnd welkom.

Kijk op de kaart (pdf)  voor de natuurgebieden op Walcheren, Noord-Beveland en Zuid-Beveland.

Dierenwinkel voor je hond in Serooskerke.

Als je gaat kamperen met je hond dan heb je je vast wel goed voorbereid. Voor een lekkernij voor je hond, of als je onverwacht toch nog iets nodig hebt, kun je terecht bij dierenspeciaalzaak Meulenberg in Serooskerke. Deze dierenwinkel vind je op 1,5 km  van onze camping.  Het adres is: Molenweg 2, 4353 BE Serooskerke