Hondvriendelijke kleine camping nabij de kust van Walcheren

Je vriendelijke hond is welkom en mag mee kamperen op onze minicamping in Walcheren.  Wandelen met je hond langs de kust, op het strand of zwemmen in de zee kan al op 5 km van de camping.  Of ga wandelen met je hond in het Veerse bos met de Veerse Kreken op 2 km. van de camping.

Voor een fijn verblijf voor iedereen willen we wel dat je je hond aanlijnt op ons terrein en dat je trouwe viervoeter geen overlast geeft voor de andere gasten.

Wandelen op het hondenstrand in Vrouwenpolder

Met je hond kamperen en genieten van een strandwandeling op de mooiste, breedste en schoonste stranden van Nederland! Op 5 km van onze camping.

Het hondenstrand van Vrouwenpolder is heel goed bereikbaar over de duinovergang “Breezand”.

  • Van 1 mei tot 15 september zijn honden Linksaf overdag in het badseizoen verboden.
  • Van 1 mei tot 15 september zijn honden Rechtsaf toegestaan. Overdag in het badseizoen moeten honden aangelijnd zijn.
  • Van 15 september tot 1 mei is loslopen op het strand de hele dag toegestaan.
  • Op het strand van het Veerse Meer zijn honden verboden.

Lees altijd goed de informatie op de borden bij de strandovergangen.

 

Strandovergang Breezand in Vrouwenpolder is goed bereikbaar;

Neem de afslag Vrouwenpolder en volg de borden “strand” en bungalowpark “Breezand”. Onderaan de duinen is een grote parkeerplaats met het adres:   Strand Vrouwenpolder 60, 4354XZ Vrouwenpolder.

Vanaf maart tot oktober €12,00 euro per dag of €2,40 euro per uur, van eind oktober tot begin maart is het parkeren gratis.

Op deze strandovergang vind je een strandpaviljoen, toiletten en er zijn loopplanken.

Wandelen met de hond in het  Veerse Bos.

Op 1,2 km. van de camping, aan de Snouck Hurgronjeweg, is een ingang naar het Veerse Bos. Er is een kleine parkeerplaats voor de auto aan de Snouck Hurgronjeweg.  Hier wandel je over de bospaden langs het water van de Veerse Kreek.  Je kunt er een mooie rondwandeling maken met je (aangelijnde)  hond. Er is onder andere een drijvende brug waarop je zelf over water kunt lopen. En op de route is een touwbrug. Een overzichtspaneel van de paden en routes vind je bij de verschillende ingangen van het Veerse bos.

Dierenwinkel voor je hond in Serooskerke.

Als je gaat kamperen met je hond dan heb je je vast wel goed voorbereid. Voor een lekkernij voor je hond, of als je onverwacht toch nog iets nodig hebt, kun je terecht bij dierenspeciaalzaak Meulenberg in Serooskerke. Deze dierenwinkel vind je op 1,5 km  van onze camping.  Het adres is: Molenweg 2, 4353 BE Serooskerke

 

Met de hond in natuurgebied Staatsbosbeheer in Walcheren

In bijna alle natuurgebieden van Staatsbosbeheer zijn honden welkom, maar wel aan de lijn. De algemene regel is: honden zijn welkom, maar wel aangelijnd. Er zijn een paar uitzonderingen, zoals gebieden waar grazers lopen; daar zijn honden niet toegestaan.

Kijk altijd op de borden bij de toegang van het gebied.