Restaurants, brasserieën en andere eetgelegenheden.

Ben je op zoek naar een voor jou passende eetgelegenheid? Hieronder staan een paar verschillende mogelijkheden. Eet smakelijk!

Brasserie Dune 

Zandbank 1, 4354 NR Vrouwenpolder 🚲  4,6 km.

> Naar de website van Brasserie Dune

Brasserie Dune straalt rust, comfort, strand, zee en luxe uit. Het team van Dune staat met veel plezier voor u klaar!

Er is een mooie menukaart bestaande uit heerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechten met hier en daar een lokale of internationale culinaire twist van de chef. Verder ook een mooi assortiment aan kwaliteitswijnen, cocktails, mocktails en verrassende koffiespecialiteiten.

Brasserie de Olmen

Gapingseweg 5, 4353 JB Serooskerke  🚲  3,2 km.

> Naar de website van Brasserie de Olmen
Open op donderdag tot en met maandag van 11:00 tot 23:00. Vanaf 23 juni 7 dagen geopend.

Elke woensdag all you can eat buffet van 17:00u tot 19:00u met wereldse smaken
  • 28 juni Indonesisch buffet
  • 05 juli Amerikaans buffet
  • 12 juli Duits buffet
  • 19 juli Italiaans buffet
  • 26 juli Wereld buffet
  • 02 augustus Indonesisch buffet
  • 09 augustus Amerikaans buffet
  • 16 augustus Duits buffet
  • 23 augustus Italiaans buffet

Brasserie De Lindeboom

Oostkapelseweg 13, 4353 ED Serooskerke,  🚲 1,9 km

> Naar de website van Brasserie de Lindeboom

In de brasserie wordt gekookt met lokale en seizoensgebonden producten. De kaart wordt dan ook regelmatig aangepast. Hier kunt u terecht voor een lunch, borrel en diner.
Het is mogelijk om via de website of telefonisch te reserveren. Het wordt aangeraden om van te voren te reserveren. Telefonisch bereikbaar tijdens de openingsuren

Brasserie de Peperboom

Kapellestraat 11, 43531 AL Veere    🚲 4,7 km.

> Naar de website van Brasserie de Peperboom

De ouderwets gezellige sfeer, de geheel vernieuwde menukaart en enthousiaste bediening zijn de ingrediënten voor een fantastische beleving.

Het scheepse karakter van het restaurant en de naam de Peperboom komen voort uit de 17e eeuw. Het compagnieschip de Peperboom voer voor de kamer van Zeeland van de verenigde Oost-Indische Compagnie op de Oost. De schipper van de Peperboom kwam uit Veere. Hij stond bekend als een kundige zeeman en gastvrij mens.

Pannenkoek- en speelboerderij Molen de Jonge Johannes

Vrouwenpolderseweg 55A, 4353 BC Serooskerke.   🚲 1,6 km.
> Ga naar de website van de Jonge Johannes

De lekkerste Pannenkoeken, Poffertjes, Wafels, Maaltijdsalades en snacks. Voor bij de borrel een ruime keuze uit allerlei hapjes. Er is zelfbediening, u kunt de bestelling aan de Bar opgeven en drankjes meteen meenemen. Voor het eten krijgt u een pieper mee waarna u de bestelling kunt afhalen. De bediening loopt als het nodig is graag even mee.

De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in de speeltuin, waterspeelplaats op(half juli) in het maisdoohof. Gratis entree. Tijdens het hoogseizoen is het helaas niet mogelijk te reserveren, dus u kunt gewoon langskomen.

Restaurant De Werf

Bastion 2, 4351 BG Veere  🚲 4,8 km.

Ga naar de website van De Werf

Geniet op het mooiste terras van Nederland aan de pittoreske haven van Veere. De Werf maakt uitsluitend gebruik van verse en lokale producten. Onze keukenbrigade weet hiermee de heerlijkste gerechten te bereiden voor high-tea, lunch en diner.

Restaurant De Werf ligt aan de overkant van de haven van Veere en is bereikbaar via het ophaalbruggetje.

Brasserie de Zeezot  (aanrader!)

Brasserie de Zeezot, Zuidstraat 101, 4361 AH Westkapelle 🚲 18,2 km.

> Ga naar de website van de Zeezot

Proef de smaak. Beleef gastvrijheid. Prikkel uw zintuigen.
Brasserie De Zeezot is de uitgelezen locatie voor uw lunch, diner of borrel. Geniet van de heerlijkste gerechten, gemaakt van dagverse, streek- en seizoensgebonden producten. Nieuwsgierig van aard? De chef verrast u graag met een van de specials. Weer eens wat anders? Laat u verleiden tot één van onze verfrissende gin tonics. Houdt u niet van kiezen? Reserveer dan de high tea, high wine of gintonicproeverij en geniet van een smakelijke selectie van hapjes en drankjes.

Eetcafé de Gouwe Gheijt

Ook fietscafé!

> Ga naar de website van de Gouwe Gheijt

Kerkring 8, 4364 AN Grijpskerke  tel.: 0118 596 423,  🚲 7,4 km

Op zoek naar een oergezellig eetcafé? Ga dan zeker een keertje kijken en eten bij Eetcafé de Gouwe Gheijt in Grijpskerke. Een plek waar jong en oud zich thuis voelt en een plek waar je heerlijk kan eten voor een eerlijke prijs! Mooi weer? Dan kunt u lekker toeven op het terras waar je hartelijk wordt ontvangen! Ook bij iets minder mooi weer kunt u hier heerlijk buiten zitten onder onze luifel met zelf eventueel de verwarmingslampen aan. Proef van de relaxte sfeer en de zaligste gerechten. Vooral in de zomer is het wel raadzaam voor het diner te reserveren!

Ook voor een lunch of een broodje kun je hier terecht.