Plattegrond van de minicamping in Walcheren.

Op de plattegrond vind je alle genummerde kampeerplaatsen. Alle ruime kampeerplaatsen zijn omgeven door heggetjes voor meer privacy.

 

Plattegrond met overzicht van grote kampeerplaatsen van minicamping Gideonse

Kampeerplaats met uitzicht

Voor de liefhebbers … Eén hele grote hoekplaats met nummer 24 op de plattegrond heeft nog mooi uitzicht over het land richting het Veerse Bos. Geef het gerust aan bij het reserveren als dit je voorkeur heeft.

Voorkeur kampeerplaats? Houd rekening met het volgende;

Bij reserveren kun je voorkeur aangegeven voor kampeerplaatsen.

  • We proberen graag zoveel mogelijk rekening te houden met aangegeven voorkeur maar soms lukt het niet. We beloven geen specifieke plaats(en) omdat we dat op langere termijn niet voor 100 % kunnen garanderen.  Als de ruimte er is dan kun je bij aankomst zelf een plaats uitkiezen.
  • Als je voorkeur wilt aangeven, dan graag meerdere verschillende plaatsen met daarbij waarom deze  je voorkeur hebben. Dat helpt ons bij het maken van de planning.
  • Als je er echt zeker van wilt zijn dat je op je lievelingsplaats kunt kamperen dan mag je natuurlijk altijd kort voor je vakantie informeren of deze vrij is.

Een prachtige, grote kampeerplaats in het laagseizoen.

Zoek je in het voorseizoen, buitenom de schoolvakanties, een grote, rustig kampeerplaats, met heggetjes én een beetje “uit de loop”? Kies dan eens voor de prachtig gelegen, ruime, door hagen gescheiden plaatsen 11, 12, 13, 14, 15 of 26 en de op het zuiden gelegen plaatsen 9, 10 en 11. Wil al eens gekampeerd heeft op deze prachtige plaatsen komt er gegarandeerd voor terug.

Voor vervoer van je spullen kun je gebruik maken van een bolderkar.

Bij online boeken kun je deze plaatsen boeken via het keuzescherm: Ruime kampeerplaats laagseizoen.

En mocht er al eens heel een enkele keer een gezinnetje met niet-schoolgaande kleine kindjes komen, weet dan dat zij ook, net als jij, de échte rustzoekers zijn die bewust kiezen voor een rustige, kleine camping.

Verschillende kampeervelden op de camping

De camping bestaat al sinds 1980. In de loop van de jaren zijn er steeds kampeerplaatsen bijgekomen. Gezinnen met kleine kinderen kunnen bijvoorbeeld in de schoolvakanties direct een kampeerplaats reserveren bij het speelveld.